Какъв тип торта е подходяща за вас?

17/123

Ако се опитвате да отслабнете, похапването на кето торта е чудесен начин да постигнете целта си по-бързо. Тортата е пълна с протеини и калций, които могат да ви помогнат да отслабнете по-бързо. Основните източници на протеини и калций в яйцата и млякото, но има и много други съставки, които можете да добавите към вашия торта, включително различни плодове и ядки.

Лимонов маков сладкиш

Лимоновият маков сладък е чудесен начин да се насладите на вкусен десерт. Той е с високо съдържание на фибри и не съдържа добавен захар, така че е чудесен за тези, които следват калориите си. Прави се с масло със стайна температура и захар и трябва да се направи с миксер. Добавете яйцата едно по едно и разбивайте добре след всяко добавяне. Разбъркайте заквасената сметана, лимоновия сок и олиото. Разбийте тестото до гладкост и след това добавете брашното и маковото семе. Тестото трябва да се охлади преди глазура.

Торта с ангелска храна

Класическа рецепта за торта с ангелска храна изисква чаша захар и две супени лъжици брашно за торта. 18 супени лъжици захар е идеалното количество, което да придаде структура и лекарството на тортата. Белтъците трябва да се разбият до меки връхчета (без твърди връхчета – те „увяхват“ обратно в сместа след няколко секунди). Меките върхове са идеалната консистенция за разширяване във фурната.

Шифонена торта

Шифонената торта е вкусен и здравословен десерт, със своята деликатна текстура и нежен лимонов вкус. Има ниско съдържание на наситени мазнини и кал в сравнение с други видове сладкиши. Сладкишът също се прави със зехтин вместо масло. Това прави чудесен избор за тези, които се опитват да отслабнат.

Дяволска храна

Ако търсите рецепта за шоколадова торта, може да искате да опитате торта с дяволска храна. Този вкусен десерт не е само вкусен, но и много полезен за вас. Това вкусно лакомство съдържа сурово мляко, за което е известно, че е полезно за вашето здраве. Киселото мляко също така подобрява сместта на сладостта и го прави по-хранителен.

Торта от моркови

Тортата от моркови е пълна с витамини и минерали, които са важни за здравето на вашите очи. Можете дори да го направите по-здравословен, като използвате алтернативни брашни. За разлика от други видове торти, които са пълни със захар, тя е с ниско съдържание на калории и е богата на фибри.

Въпреки това, че тортата от моркови може да е с високо съдържание на захар, има някои други удобства на това вкусно лакомство. Съдържа голямо количество фибри и някои от хранителните вещества, които имат съществено значение за здравето на очите. Освен това, той е чудесен източник на основни витамини и минерали за вашите очи. Една порция моркована торта е приблизително 240 кал без глазура. А ако търсите нещо по-сладко, можете да покриете тортата си с моркови със слой глазура.