Някои от най-популярните модели TWS слушалки от JBL

24/110
TWS слушалки

TWS е абревиатура идваща от термина на английски език “True Wireless” и се използва за безжични слушалки. Ако търсите чифт истински безжични слушалки с дълъг живот на батерията, марката JBL е отличен избор, която предлага качество и достъпни цени. В тази статия ви предлагаме някои от най-популярните tws слушалки на марката.

JBL Live Pro+ TWS

Производителността на слушалките JBL Live Pro+ TWS е изключителна. Тяхното претеглено групово забавяне е доста под прага на чуваемост, което води до стегнат бас и прозрачни високи честоти. Драйверите L/R също са добре съгласувани по отношение на амплитуда, честота и фазова характеристика, което помага за ясно и точно поставяне на обекти. В зависимост от вашите вкусове, може да искате да промените звуковия профил с придружаващото приложение.

Слушалките JBL Live Pro+ TWS имат 11 мм динамичен драйвер, който осигурява характерен за JBL звук. Те също така разполагат с Adaptive Noise Canceling и Smart Ambient, които ви позволяват да чувате околния шум, но да се съсредоточите върху музиката си без никакво разсейване.

TWS слушалки - JBL Live Pro

JBL TUNE 230NC TWS True Wireless

JBL Tune 230NC TWS True Wireless Headphones са водоустойчиви и ергономични слушалки, които предлагат до 40 часа невероятен JBL Pure Bass Sound. Те също така са оборудвани с четири микрофона, които премахват околния шум за перфектни разговори навсякъде.

Плюс това, те имат четири шумопотискащи микрофона, за да гарантират, че разговорите ви винаги са кристално чисти, независимо къде се намирате.

JBL TUNE 230NC разполага с шест мм драйвер и 10-лентов EQ. Еквалайзерът е много отзивчив и ви позволява да настройвате звука по ваш вкус. Освен това ви дава добри баси и високи честоти и прави вокалите да звучат по-ясно. Слушалките предлагат и добра функция за шумопотискане и стилен интерфейс за управление.

Този модел tws имат отлична басова реакция и отлично представяне на ниски-средни и високи високи честоти. Единственият недостатък е, че не разполагат с широка звукова сцена. Въпреки това, те имат балансиран и неутрален среден диапазон, а представянето им при ниски високи честоти не е особено забележимо.

TWS слушалки - JBL Tune 230NC

JBL TUNE 1254

Слушалките JBL TUNE 1254 са леки безжични tws слушалки, които могат да се носят по време на тренировка. Те са много удобни, но не са най-добрият избор за интензивни тренировки. Липсата на перки за стабилност на накрайниците за уши улеснява загубата на слушалките по време на интензивни упражнения. Освен това им липсва IP рейтинг и водоустойчивост.

Тези безжични слушалки могат да предават музика от вашия MP3 плейър или всяко друго устройство, което поддържа Bluetooth. Те също така разполагат с вграден микрофон и поддържат многоточков Bluetooth.

TWS слушалки - JBL Tune 1254

JBL TUNE 1654

JBL е световноизвестна аудио компания с над 75 години опит в звуковите системи. Тези слушалки се отличават с характерния звук на JBL, с дълбоки баси, богати средни честоти и чист и балансиран звук. Тези слушалки са леки и можете да слушате музиката си до 35 часа с едно зареждане. Могат да се използват и безжично в продължение на 50 часа и да се зареждат за около два часа.

Първата стъпка при сдвояването на тези слушалки с вашия компютър е да включите Bluetooth. За да направите това, отидете в настройките на вашия компютър. Трябва да можете да видите устройството, с което искате да се сдвоите. Може да се наложи да щракнете върху името на устройството или то може да е друго име, различно от очакваното.

Качествени tws слушалки на различни марки и за различни модели телефони ще откриете в един от най-предпочитаните магазини за мобилни устройства – Mobile Point.