Как да изберем хотел в Благоевград, подходящ за различни събития?

9/49

Колкото и странно да звучи, изборът на хотел за определено събитие принципно не е лесна работа. Сигурни сме, че не веднъж Ви се е случвало да останете разочаровани от избора си. А когато става въпрос за организиране на голямо събитие – без значение личен празник, корпоративна среща или семинар, то тогава мястото е от още по-голямо значение.   

Ще си позволим да Ви дадем няколко съвета за това, което трябва да съблюдавате, за да не бъдете разочаровани от избрания за събитието Ви хотел:

  • Най-важното е какъв тип е събитието – семейно тържество или бизнес събитие. Това определя и търсенето – удобен хотел в Благоевград с оборудвани конферентни зали и сигурен интернет достъп или място с модерен и уютен ресторант, красив интериор и природа;
  • Броят на гостите също е важен. Хубаво е достатъчно рано да знаете поне приблизителният им брой, за да знаете дали ще има достатъчно места както за настаняване, така и в самите зали и ресторанти на хотела;
  • Локацията е друг важен критерий. Би било прекрасно, ако избраният хотел е лесно достъпен и в същото време предлагащ нужните удобства и уют и възможност за допълнителни занимания за Вашите гости;
  • И на края, но в никакъв случай не на последно място е качеството на услугата, която ще получите. За да сте сигурни, че не се правят компромиси с това, потърсете колкото се може повече информация, включително мнения и отзиви от клиенти. А ако наред с хубавите стаи, оборудваните конферентни зали и модерните и уютни ресторанти хотелът разполага и басейни, СПА център и красива външна част, това е истинско попадение.

А можете ли да си представите, че такова място наистина съществува? Елегантен хотел, на 5 минути от градския шум на Благоевград, в зелената прегръдка на Рила – Орбита СПА Хотел Благоевград. Хотелът се намира на по-малко от час път от София, което го прави бързо и лесно достъпен за организиране на всякакъв вид събития. Автомагистрала „Струма“, която стига до Благоевград, прави пътуването комфортно и безпроблемно. В същото време, хълмовете на Рила и прекрасната природа наоколо, сред които е разположен комплексът,  добавят допълнителна стойност към всяко събитие, като осигуряват изключително приятна атмосфера сред планинската красота. 

Ресторант „Орбита“ се отличава с елегантност и стил и зашеметяваща гледка от прекрасна панорамна тераса. Ресторантът предлага възможност за организиране на всякакъв вид събития. Менюто е разнообразно и включва ястия от традиционната българска и европейска кухня. Сервират се изкушаващи десерти и богата селекция от вина и алкохолни напитки. 

Храната, която приготвят майстор-готвачите, е вкусна, прясна и много полезна. Концепцията за здравословно хранене е в основата на всички храни и напитки, които се сервират в Орбита СПА Хотел. За Вашият специален повод тук ще изготвят индивидуално меню, което да задоволи и най-изтънчените вкусове.

Лоби барът на Орбита СПА Хотел, със своята панорамна външна тераса, е идеалното място да посрещнете своите гости с питие в ръка, а по време на празненството или в някоя пауза между модулите на срещата да си отдъхнете сред аромат на борова гора. 

Орбита СПА Хотел Благоевград е отличен избор за Вашия празник и заради възможността да настаните гостите си в прекрасни условия. Комплексът разполага с елегантно и уютно обзаведени стаи и апартаменти. Всички помещения са модерни и светли, а обзавеждането им съчетава отлично лукс и комфорт. 

Ако пък организирате корпоративно събитие, семинар или бизнес среща, Орбита СПА Хотел Благоевград също е Вашето място. Наред с изброените вече предимства, комплексът разполага с 2 конферентни зали. Залите са климатизирани и напълно оборудвани с всичко необходимо за организиране и провеждане на конференции, семинари, обучения, промоционални събития и тиймбилдинги. Всяка зала може да бъде подредена според нуждите на съответното събитие. 

Освен това, тук топлото посрещане и професионалното обслужване са гарантирани. 

И не на последно място! Не забравяйте, че настанявайки гостите си в Орбита СПА Хотел, те ще могат да се възползват напълно безплатно от най-големия и модерен СПА център в околността с два вътрешни и два външни басейна. 

Така че, да. Изборът на хотел, подходящ за различни събития, в Благоевград е труден, но и напълно възможен.